Mooie manier voor meer inzicht ouders

OKIDOKI Kindercoaching en het spel “Aangenaam Kennismaken” voor meer inzicht in jezelf als ouder, je kind en de relatie met je kind!! 

Soms heb je als ouder zorgen om je kind of twijfel je over je aanpak. Soms heb je het gevoel dat er iets speelt bij je kind of in het gezin, maar kun je je vinger er niet opleggen. Soms zou je graag eens praten met iemand die met een open blik kan luisteren naar die zorgen of die twijfel. Die je kan helpen om beter zicht te krijgen op wat er aan de hand is. Die door gerichte vragen en specialistische kennis, samen met jou gaat kijken hoe de zorgen of twijfels verminderd kunnen worden, of zelfs kunnen verdwijnen.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan ben je bij OKIDOKI Kindercoaching aan het juiste adres 🙂 .

Meer lezenMooie manier voor meer inzicht ouders

Aangepast gedrag: We zien het bij auto’s, maar zien we het ook bij mensen?

Afgelopen week was ik in de auto op weg naar Oss, toen me iets opviel. Ik reed op de linker rijbaan om een aantal vrachtwagens in te halen en achter mij reed een beduidend grotere en luxere auto. Ik weet het merk helaas niet meer. Deze auto reed op een hele ruime afstand achter mij, waardoor ik aannam dat ik hem/haar niet in de weg zat en dus voor het inhalen van de volgende vrachtwagen niet perse eerst terug naar de rechterbaan hoefde.

Meer lezenAangepast gedrag: We zien het bij auto’s, maar zien we het ook bij mensen?